Friday, July 26, 2013

Cursuri de limba italiana


De ce sa alegeti cursurile noastre de limba italiana?

Programele noastre de limba italiana au ca focus comunicare la 360 de grade in viata de afaceri de zi cu zi si va vor ajuta sa va formati abilitati care va vor imbunatati afacerile cu partenerii vorbitori de limba italiana.

Cursurile de limba italiana sunt adaptate perfect la nevoile si obiectivele de studiu ale cursantilor nostri. Trainingul de limba italiana va vor ajuta sa invatati aceasta limba straina de la zero sau sa va imbunatatiti limbajul specializat de afaceri pe teme ca: prezentari, intalniri de afaceri, conversatii telefonice, negocieri, studii de caz.

Limba italiană ( italiano, lingua italiana) este o limbă romanică din subgrupul italo-dalmat vorbită de aproximativ 62 de milioane de oameni, din care majoritatea locuiesc în Italia.[1] Se bucură de statutul de limbă oficială în trei țări — Italia, San Marino și Elveția (împreună cu franceză, germană și retoromană)[2] și este folosită auxiliar în Vatican. Deține de asemenea statutul de limbă de minoritate în părțile Croației și Sloveniei situate în Istria.

No comments:

Post a Comment